Jandarmeria București, somată să pună la dispoziția anchetatorilor comunicațiile din 10 august

Friday, 06 December 2019, 07:09 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ultimatum pentru Jandarmeria București din partea ministrului de Interne. 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că unităţile de jandarmi din Craiova, Constanţa şi Ploieşti au desecretizat convorbirile de la intervenţia din 10 august 2018, dar cea din Bucureşti nu, precizând că dacă nu ar fi desecretizat nicio unitate atunci era vorba de o problemă obiectivă, dar aşa s-ar putea să fie una subiectivă.

Marcel Vela a avertizat instituția că va lua măsuri administrative dacă până astăzi nu desecretizează convorbirile de pe stațiile jandarmilor din 10-11 august 2018.

Vela a început demersurile pentru desecretizarea convorbirilor de la protestul diasporei de anul trecut, după ce a fost declasificat și raportul din 10 august. Documentul a fost trimis procurorilor pentru a-i ajuta în anchetă

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 08:13:57
Constantin Gadea

ATACUL ARMAT DIN 10 AUGUST, executat in 2018, cu sute de jandarmi echipati de razboi, impotriva a peste o suta de mii de demonstranti pasnici, in Piata Victoriei, a fost un act criminal impotriva poporului roman, imaginat, pregatit si condus practic de Carmen Dan, din dragoste pentru Dragnea. Carmen Dan a impiedicat Justitia sa aduca la bara pe principalii vinovati de acel macel. Trebuie restabilite urmatoarele adevaruri: 1. Modul cum a aduso Liviu Dragnea pe Carmen Dan la Alexandria in 2002, unde a incadrato consilier juridic la CJT, ceea ce dovedeste ca exista o prietenie foarte apropiata intre ei; 2. Toate tunurile, totalizand sute de milioane de euro, date de infractorul Dragnea in Teleorman, au fost consiliate de Carmen Dan; inseamna ca aceasta l-a ajutat sa fure, in calitate de pupila si consilier; 3. Langa Piata Victoriei a fost descarcat un camion cu pietre. De acolo s-a aprovizionat grupul de tineri care au aruncat in jandarmi. Inseamna ca treaba cu derbedeii provocatori a facut parte din regia aceleiasi Carmen Dan, care a adus acolo si jandarmii echipati de razboi si derbedeii provocatori, din galeriile de foot-ball, care sa arunce in jandarmi. Ceea ce trebuia demonstrat ca individa Carmen Dan este principala vinovata care a organizat si a dirijat desfasurarea macelului din 10 august. De unde rezulta ca aceasta trebuie judecata si pedepsita de judrcatori cu toata asprimea.

2019-12-06 08:15:03
Constantin Gadea

SA FIE JUDECATA BANDA DE PUCISTI A PSD-ULUI. Banda lui Dragnea si Tariceanu, pe care o notez prescurtat cu BDT, a fost constituita din: Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader, Carmen Dan, Viorica Dancila, Florin Iordache, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea, Darius Valcov, Catalin Radulescu, Codrin Stefanescu, Melescanu, Corlatean, Victor Ciorbea, Adina Florea si Valer Dorneanu, si trebuie judecata pentru trei ani de activitate antistatala desfasurata zilnic la nivelul cel mai inalt, cu consecinte grave pentru tara si cu prejudicii imense pe plan intern si international. Aceasta banda politica BDT, a desnfasurat zilnic - timp de trei ani si fara intrerupere – activitati antistatale, care pot fi apreciate ca minilovituri de stat, care vizau: subordonarea Justitiei, punerea stapanirii pe toate institutiile statului si , pana la urma, punerea stapanirii pe Romania, pentru a rupe tara de Occident si a o preda Rusiei. Sa se stabileasca ce au facut cu banii de la buget si cu cei din fondurile UE, fiindca numai Dragnea, ajutat de consiliera sa Carmen Dan, a furat probabil peste un miliard de euro din 2002 pana in prezent, cu Tel Drum si alte actiuni banditesti. Un exemplu este Hotelul Turris, cu opt etaje, pe care l-a cumparat in 2009 cu 300 de mii de lei, pe numele sotiei, cand hotelul valora 110 milioane de lei. Pupila lui Dragnea, Carmen Dan, care l-a consiliat cum sa fure sute de milioane de euro la Alexandria, a fost rasplatita cu functii inalte si individa, ca recunostinta, a pus armata de jandarmi echipata de razboi sa nimiceasca o suta de mii de manifestanti pasnici si tot ea a dus acolo si derbedeii aruncatori de pietre. Pacat ca legea nu permite sa fie spanzurata in Piata Victoriei. Banda BDT trebuie judecata pentru ce a facut banditeste cu banii si cu legile tarii, pe parcursul a trei ani de activitate fatis antiromaneasca, pentru ce a facut cu Kovesi, cu votantii romani din Diaspora, cu atitudinea nedemna fata de diplomatii occidentali. BDT trebuie judecata pentru ca ne-a rupt de tarile arabe si s-a straduit sa ne scoata din UE. Trebuie sa raspunda cei vinovati din BDT, pentru salariile si pensile acordate din imprumuturi, pentru lipsa investitiilor, pentru acordarea de pensii speciale si ajutoare sociale nemeritate si pentru macelul din 10 august.

2019-12-06 09:16:01
Dinca Vasile

Dlor de la MAI, oare protestatarii nu au nicio vina? Trebuie sa vedem si cine a inceput scandalul? Daca protestatarii intrau in cladirea guvernului, erau vinovati numai jandarmii?-prtestatarii nu?

2019-12-06 09:29:35
Ionescu

A fost o actiune de neimaginat, de necrezut impotriva oamenilor care nu au venit decat sa demonnstreze pasnic. Totul a fost organizat , sa nu mai vorbim de jandarmerita care a fost prinsa si chipurile batuta , de batausi pusi sa actioneze astfel. Cine sunt oamnenii aceia care au facut asa ceva? si au accpetat sa faca toate astea? Vrem sa aflam adevarul si vinovatii trebuie sa plateasca aspru.

2019-12-06 09:41:20
johnneil

Discutiile suplimentare sunt de prisos. Probabil ca nu au fost inca masluite 100%.

2019-12-06 11:46:09
Agentul Petrov

E clar ca la nivelul jandarmeriei bucuresti sint multi sobolani inregimentati la gasca politica a ciordeilor rosii ! Ceea ce este complet anormal care structurile statului sa impanate de slugi politice in loc de competenta si responsabilitate ! ORDINELE SE EXECUTA NU SE DISCUTA ! Si atunci cind cineva ii pune sa faca lucruri ilegale dar si atunci cind li se cere explicatii !

2019-12-06 12:25:31
Iaan Neuu

pentru: Dinca Vasile Nenica, tu chiar nu ai inteles pana in ziua de azi ca acei "protestatari" de care spui ca ar fi putut intra in incinta Guvernului nu sunt alti decat oamenii pusi de catre GUVERNANTI SI JANDARMERIE? De ce nu este nimeni arestat din acel grup care atacau pe Jandarmi? Pentru ca asta trebuia sa faca. Apoi au disparut si gazele si bastoanele le-au luat restul populatiei.

Alte articole din: Ultimele Stiri