Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Mihai Tudose respinge ideea guvernării. Vicepreședintele PSD îl contrazice

Monday, 12 August 2019, 16:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România....

E noaptea minții... Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!
 
Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....

Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat, pentru luni la Parlament, pe liderii social-democrați din țară pentru a discuta despre viitorul coaliției de guvernare cu ALDE. Această ședință are loc în contextul în care ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.

În ultimele zile, liderul PSD Viorica Dăncilă a discutat cu președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre coaliția de guvernare. ALDE a cerut cooptarea Pro România la guvernare, un guvern mai suplu şi o serie de măsuri pe termen scurt. Potrivit unor surse politice, liderii PSD nu vor să-i primească pe Victor Ponta şi pe colegii acestuia la guvernare.

Vicepreședintele PSD îl contrazice

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat luni la Digi24, după ce Mihai Tudose a afirmat ca Pro România nu vrea să intre la guvernare, că o parte din colegii fostului premier au altă părere.

„Nu stiu daca Ponta, dar stiu ca alti colegi ai dlui Tudose au alta opinie, inima lor e tot la PSD si ii asteptam cu bratele deschide in PSD. Eu personal da, mi-as dori o alianta cat mai mare la guvernare (cu Pro Romania, n.red.), e preferabila aceasta situatie unui guvern minoritar”, a declarat Zetea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ