Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Răzvan Ungureanu, la discuţii cu Antonescu despre asocierea cu PNL

Tuesday, 27 May 2014, 13:49 Sursă: Mediafax

"Suntem într-o fază incipientă, apelul meu către colegii noştri din partidele de opoziţie este de a nu pronunţa nume, de a nu mai livra atacuri dintr-o parte în alta, de a fi decenţi, respectând votul de duminică. Ceea ce ne trebuie în acest moment este un proiect pentru România, nu facem propuneri, nu ne autopropunem, nu vorbim despre nume de persoane, interesul nostru este în primul rând interesul naţional", a spus Ungureanu.

El a fost întrebat dacă se discută despre o fuziune a FC cu PNL.

"Nu, nu discutăm despre fuziuni", a răspuns Ungureanu.

De asemenea, liderul FC şi-a exprimat speranţa că partidele din zona de dreapta sunt responsabile şi şi-au "învățat lecţia din votul de duminică".

"Pe seama lucrurilor care s-au întâmplat, pe seama constatării dezastrului electoral, trebuie să facem ceva pentru a nu lăsa ţara în mâna PSD", a mai afirmat Ungureanu.

Anterior, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, arăta că rezultatele alegerilor europarlamentare reprezintă "un dezastru politic" la care au contribuit toţi politicienii de dreapta şi făcea apel la aceştia să lase deoparte orgoliile şi să unifice dreapta.

"România are nevoie de o formațiune politică de dreapta puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia. Mai important decât persoana celui care va candida în toamnă este programul pe care dreapta îl va prezenta poporului român. Suntem datori să punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru eșecul de la prezidențiale și pentru capitularea dreptei în următorii zece ani", declara Ungureanu.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ