Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Microfoane descoperite într-o primărie din Prahova. Cine erau cei ascultaţi

Tuesday, 19 September 2017, 20:45 Sursă: REALITATEA.NET

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că Poliţia Prahova a fost sesizată, la începutul lunii septembrie, că în incinta Primăriei Dumbrava a fost găsit un dispozitiv de înregistrare.

Potrivit sursei citate, în aceste caz a fost întocmit un dosar penal pentru violarea vieţii private, cercetările însă fiind făcute in rem.

Primarul din Dumbrava, Marian Apostol, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că nu ştie cine a plasat acest dispozitiv de înregistrare.

Edilul a adăugat că este curios să afle dacă s-a înregistrat ceva pe aceast dispozitiv.

”Am fost acuzat că eu am pus acest dispozitiv. Nu este aşa. Totul a pornit după ce am făcut o sesizare la ANI cum că un funcţionar din cadrul Primăriei a fost în conflict de interese. Asociaţia pe care o deţine familia avea un contract cu Primăria, iar acum sunt victima unei răzbunări. Eu sunt curios cine a pus dispozitivul, dar mai curios sunt dacă s-a înregistrat ceva", a declarat Apostol.

Potrivit primarului, dispozitivul de înregistrare a fost o găsit în biroul unde îşi desfăşoară activitatea funcţionarul reclamat de el la ANI.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ