Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul lui Ludovic Orban, după ce a pierdut funcţia de lider al deputaţilor PNL

Tuesday, 01 September 2015, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

"I-am urat succes colegului meu Eugen Nicolăescu. Le-am transmis că, dacă o majoritate, așa cum a fost, nu m-a mai vrut lider, vor trebui să mă accepte în continuare ca și coleg", a spus Orban.

El a precizat că Eugen Nicolăescu a obținut pentru funcția de lider de grup al deputaților PNL 43 de voturi, iar el 42.

"Nu mă interesează care erau opțiunile exprimate de către cei care nu au votat în conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor că accept rezultatul votului ca să nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales", a arătat Orban, cu privire la voturile anulate.

El a precizat că nu va candida pentru un post în Biroul permanent al Camerei.

Deputatul a afirmat că nu este adevărat că liberalii i-ar fi reproșat că a avut poziții diferite față de linia partidului, arătând că a avut o singură astfel de atitudine referitoare la Codul fiscal, în contextul în care PNL a votat inițial în unanimitate acest act normativ.

"Nu cred că are legătură funcția de lider de grup cu candidatura la Primăria Capitalei. Eu sunt cunoscut nu pentru funcțiile pe care le-am avut, ci ca persoană și ca reprezentant al PNL și le este foarte greu să mă scoată din sondajele de opinie", a susținut Orban.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ