MARIANA CÂMPEANU, în concediu medical

Tuesday, 25 February 2014, 11:04 Sursă: Mediafax

MARIANA CÂMPEANU. Ministrului Muncii, MARIANA CÂMPEANU, i-au fost recomandate cinci zile de concediu medical, în urma accidentului vascular suferit zilele trecute, aceasta fiind în repaus până în 28 februarie, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Iolanda Stăniloiu.

Adaugă părerea ta

MARIANA CÂMPEANU. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii a precizat că în cele cinci zile cât ministrul Mariana Câmpeanu va fi în concediu medical, atribuţiile de serviciu au fost delegate secretarului de stat Georgeta Bratu.

Ministrul Muncii, MARIANA CÂMPEANU (PNL), a suferit un accident vascular minor, luni a fost consultată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fără a fi internată, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

"Ministrul MARIANA CÂMPEANU s-a prezentat, luni dimineaţă, la ora 11.00, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. A fost consultată de specialişti, iar la ora 12.00 a părăsit spitalul", au precizat sursele citate.

Premierul Victor Ponta a declarat că a avut luni dimineaţă o discuţie cu ministrul liberal al Muncii, MARIANA CÂMPEANU, despre accidentul vascular pe care aceasta l-a suferit sâmbătă, el arătând că a rugat-o să stea liniştită în aceste zile.