Marian Oprișan, vizită fulger la sediul SRI Vrancea

Friday, 08 November 2019, 09:35, Sursă: REALITATEA.NET

După ce a terminat cu treburile de la partid, din București, baronul de Vrancea s-a dus glonț la sediul SRI din județul pe care îl păstorește. Nu se știe scopul vizitei, și nici dacă a venit de bună voie sau chemat. Cert este că și-a parcat mașina mamei sale pe un loc interzis, în curtea SRI.

Adaugă părerea ta

Marian Oprișan a fost surprins, joi după-amiază, la sediul Serviciului Român de Informații din Vrancea, potrivit vrancea24.ro.

Nu se știe cu exactitate ce calitate a avut Marian Oprișan la întâlnirea cu ofițerii de informații, dar SRI este, în orice caz, în plină reorganizare, structura din Vrancea fiind inclusă în Direcția Regională de Informații Moldova Sud, cu sediul la Galați.


Venirea șefului PSD Vrancea pare să fi produs o oarecare agitație înăuntru, din cauza mașinii parcate în stilul său caracteristic: pe loc interzis, chiar în fața scărilor de la intrarea în sediu.

În acest context, vrancea24.ro întreabă public SRI Vrancea ce a căutat șeful filialei județene a PSD acolo, cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale.