Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Munteanu, despre Iohannis: Ca să se distanţeze, trebuia să fi fost apropiat

Friday, 15 April 2016, 19:59 Sursă: REALITATEA.NET

"Ca cineva să se distanţeze a fi trebuit să fi fost apropiat", a spus Marian Munteanu, întrebat cum comentează faptul cã preşedintele Klaus Iohannis s-a distanţat cumva de candidatura sa, transmiţând vineri că nu a avut nicio implicare în desemnarea lui drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, că nu l-a susţinut şi nu l-a promovat.

Marian Munteanu a adăugat că nu a discutat niciodată cu preşedintele pe această temă şi că nu crede că este implicat, în general, în deciziile PNL. "Nu cred că domnul preşedinte este apropiat de vreun partid anume...Sigur că provine din rândul partidului, dar dânsul, în calitate de reprezentant al tuturor românilor şi în conformitate cu Constituţia, este un factor de mediere şi de echilibru", a mai spus candidatul PNL.

El a comentat că reacţia Preşedinţiei era un mod de a-i pune la punct pe cei care au speculat că s-ar afla în saptele deciziei PNL: "Cred că dânsul nu s-a distanţat de candidatura mea, ci cred că i-a pus la punct pe unii, cu calmul şi cu reţinerea dânsului, pe care le cunoaştem, că nu a avut vreo intervenţie în evenutala mea numire sau nenumire".

Marian Munteanu a mai spus că singura discuţie a avut loc acum două luni, cu consilierul prezidenţial Constantin Dudu Ionescu, în contextul discuţiilor cu societatea civilă, fără nicio legătură cu candidatura. "Nu am avut în viaţa mea o discuţie pe aceasta temă (cu preşedintele-nr.). Nu, nu pe această temă, am avut o discuţie acum vreo două luni, cu societatea civilă, cu domnul Dudu Ionescu".

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ