Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Vela: ”Dacă guvernul nu va fi votat şi va fi boicotat de către PSD, românii îşi vor dori alegeri anticipate”

Sunday, 01 March 2020, 17:35 Sursă: Realitatea.NET

"Există două variante, ambele posibile: Guvernul premierului desemnat, Florin Cîţu, să fie votat, şi există posibilitate să nu fie votat sau boicotat. Iar atunci, eu, ca orice român care vede că PSD a blocat Parlamentul şi a creat o criză, îmi doresc alegeri anticipate", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, Marcel Vela.

Liderul liberalilor cărăşeni a participat duminică la şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin, ocazie cu care a fost desemnat candidatul la preşedinţia Consiliului judeţean, în persoana omului de afaceri Romeo Dunca. 

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a depus la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare. El a anunţat şi numele ministrului propus pentru Finanţe – Lucian Heiuş.

În PNL s-a decis constituirea unei echipe de negociere cu formaţiunile parlamentare pentru alcătuirea unei majorităţi. Din această echipă de negociere fac parte premierul desemnat, preşedintele PNL, liderii grupurilor parlamentare şi prim-vicepreşedinţii liberalilor.

Aceste negocieri vor începe săptămâna viitoare, potrivit premierului desemnat - Florin Cîțu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ