Marcel Ciolacu și Victor Ponta ”au bătut palma” înainte de moțiune!

Wednesday, 05 February 2020, 10:04 Sursă: Realitatea.NET

UPDATE:

Victor Ponta a dat primele declarații după întâlnirile avute cu liderul interimar al PSD. 

”După cum știți, n-am votat Guvernul PNL - Orban, n-am avut încredere că sunt în stare să gestioneze țara. După trei luni, se dovedește că am avut dreptate”, a afirmat Victor Ponta, în urmă cu scurt timp. 

El acuză o înțelegere PSD - PNL ”împotriva partidelor mai mici”, ”astfel n-o să avem alegeri în două tururi” și consideră că vor fi sancționate de electorat cele două partide. 

”Cel mai rău e ce s-a întâmplat aseară: 25 de OUG, în 25 de domenii importante. Cel mai grav e că au dat OUG prin care accesul la sănătate va fi doar pentru cei bogați, care-și permit. E un guvern care lucrează pentru interese private și trebuie să plece cât mai repede”, a afirmat Victor Ponta. 

Cât despre vot, fiecare parlamentar e liber să voteze cum dorește, ”probabil cei mai mulți vor vota” moțiunea, a spus liderul lor. Victor Ponta a adăugat: ”Eu votez pentru moțiunea de cenzură”. 

Știrea inițială

Discuțiile se axează pe voturi la moțiunea de cenzură, și, probabil, negocieri politice în cazul în care Guvernul Orban va pica.

PRO România va vota moţiunea de cenzură din această sesiune, dar nu o semnează, a spus preşedintele partidului, Victor Ponta.

„Vom vota, toţi parlamentarii PRO România, la vedere, ca să nu fie discuţii, moţiunea de cenzură în această sesiune, dar nu semnăm niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor să scrie în moţiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim şi votăm schimbarea Guvernului. Nu avem numărul necesar de semnături ca să facem şi noi o moţiune, am fi vrut să facem noi moţiunea, dar probabil că ceilalţi ziceau: \"nu domne\", că nu o votăm pe cea a PRO România\". Deci lucrurile să fie foarte clare - 23 de deputaţi şi un senator PRO România vor vota moţiunea de cenzură”, a spus Victor Ponta, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PRO România.

El a adăugat că, în cazul în care moţiunea de cenzură va avea succes, PRO România va veni cu o propunere de prim-ministru, în persoana lui Sorin Cîmpeanu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 12:44:07
Stefan B.

Partidele de stănga trebuie să fie unite tot asa cum sunt partidele de dreapta PNL și USR.

2020-02-05 12:59:03
plugariu

Macacu si Ciolacu..., sau doua partide aflate in cadere libera ! Ponta incearca sa-l prosteasca pe Ciolac doar-doar va primi sprijin la viitoarele alegeri. Vorba cantecului: "Hai sa dam mana cu mana..." !!

2020-02-05 14:05:40
Marius

O jigodie mai mare decât măscăriciul ăsta de Ponta, rar găsești în politica românească, o javra oportunista care încearcă sa obțină un os de ros cu orice preț.

Alte articole din: POLITICĂ