Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu a decis: „Voi candida la Congres!”

Monday, 24 February 2020, 23:01 Sursă: Realitatea.NET

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la TVR, că „este posibil” să candideze la Congres, dar mai trebuie să discute cu echipa sa.

„Este posibil să candidez. Nu am apucat să discut cu echipa. Da, nu e nicio problemă. Am început să avem o echipă cât mai sudată, îmi doresc să am o discuție cu echipa mâine sau poimâine. În principiu voi candida la Congres cu un proiect politic”, a spus Marcel Ciolacu.

„Nu trebuie angrenat partidul în lupte personale. Deciziile trebuie luate de partid”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, ce își propune la Congres, Marcel Ciolacu a spus că vrea să câștige alegerile locale și generale.

„Să câștigăm alegerile. Eu dacă îmi propun ceva la Congres este să câștigăm alegerile locale și generale. Ca și scor ne propunem câștigarea alegerilor”, a afirmat Ciolacu.

Președintele interimar a mai spus că este posibilă o alianță electorală cu Pro România, dar și că ușile partidului sunt deschise pentru o eventuală colaborare cu ALDE.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-25 21:39:17
Paine si circ in Romanica

PNL este partidul care a reusit performanta de a minti toata dreapta politica din Romania si a platit cativa de pe stanga pentru a instala guvernul Bufonilor condus de borhotul unguresc mirositor de dimineata a tuica de pufoaica Orban, la indrumarea exacta a sasului sibian Iohanis. I-a pacalit pe USR si i-a momit pe ceilalti cu functii ca pe copiii din curtea scolii pentru voturile de la europarlamentare si prezidentiale. Chiar nu se gaseste un roman get beget cat de cat sa conduca gloata mamaligarilor? Trebuie sa fie condusi doar de minoritatile nationale? Tatarul Ponta propunea acum 2 zile un arab sirian drept Premier...astia nu-s zdraveni la cap? Nu le ajunge Iohanis, Orban si Helwig? Daca e pe dastea propuneti macar un chinez, ala va resusciteaza industria si pune mamaligile la munca, ii scoate din ritmurile de Salam, Guta Maimuta si Dansul Pinguinului imediat. Oare arabii ar alege sa-i conduca un evreu sau invers? S-a terminat rasa romaneasca cumva?

Alte articole din: POLITICĂ