Ludovic Orban, răspuns tranșant la întrebarea "vom avea criză economică?"

Sunday, 01 December 2019, 20:22 Sursă: Realitatea.NET

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat dacă să ne aștepăm la o nouă criză economică. Replica premierului a venit spontan.

Adaugă părerea ta

"Sub nicio formă! Dimpotrivă, eu sper ca măsurile noastre, chiar dacă nu imediat, să ducă la o creștere economică, să ducă la o mai bună aranjare a situației economice”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat apoi ce schimbări a făcut în biroul de premier, după plecarea Vioricăi Dăncilă de la Palatul Victoria, premierul a replicat: 

”N-am făcut nicio modificare, am adus niște cărți, în rest n-am făcut. Era biblioteca goală când am venit. Nu sunt schimbări deosebite, nu mi-am adus obiecte. De exemplu, fotoliile sunt de pe vremea lui Tăriceanu, masa și scaunele la fel.

Am preferat să fac schimbări în activitatea Guvernului, în modul de funcționare al Guvernului.

Programul meu este anormal. Eu sunt matinal, mă trezesc foarte dimineață, iar activitatea la Guvern o încep pe la 8 dimineața, iar seara termin pe la 11-12 noaptea. Sunt foarte multe de făcut, sunt multe lucruri care trebuie rezolvate”.

Comentarii Existente
2019-12-01 21:10:02
Popescu

S-a văzut deja căt s-a blegit leul în fața altor valute.

2019-12-01 22:24:57
Gheorghe Hriscu

La o zi de mare sărbătoare este normal să se vină cu știri pozitive. Totuși ar trebui publicată (sub formă de bază de date) varianta finală a programului de guvernare PNL (cu termene, responsabili, surse de finanțare). altfel, vorbim vorbe. O vorbă GREA (pentru cine înțelege și dl. Popescu) este : ”să-ți iubești dușmanii!”

2019-12-01 22:57:08
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot Autor: Lucian Negrea, Reporter Publicat: 01-12-2019 18:30 Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, are o primă postare pe pagina personală de Facebook, după încarcerarea la Rahova. Dragnea transmite un mesaj de Ziua Națională și arată că pentru această țară și pentru binele românilor a sacrificat tot. ”La mulți ani, România! Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău! Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți! Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi! Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine. Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine! La mulți ani, România!”, scrie Liviu Dragnea.    https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp.php%3farticle_id=1408805 UN MESAJ CU ADEVARAT PATRIOTIC, CARE PUNE IN UMBRA TOATE RANJETELE IPOCRITE ALE ALOGENILOR PARAZITI CARE AU OCUPAT TARA SI NE BATJOCORESC, NE JEFUIESC LA SANGE DE 30 DE ANI DE "VALORI" OCCIDENTALE ! PENTRU CA TOATA LUMEA STIE, TOT ROMÂNUL ADEVARAT SIMTE CU TOATA PROPAGANDA MINCINOASA SI DEMONIZAREA SUSTINUTA DE ALOGENI SI COZILE LOR DE TOPOR TIMP DE 3 ANI, CA DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA COMANDA DE STRAINI(NU PUTEM UITA "PROFETIA" AMBASADELOR CARE AVIZA "JUSTITEA" LOR INDEPENDENTA" CU STAREA "VREMII" : SOARE PENTRU EI, PENTRU OCUPANTI, RACOARE PENTRU NATIONALISTI PENTRU CEI CARE INDRAZNESC SA LE LEZEZE INTERESELE) PRIN "JUSTITEA" LOR "INDEPENDENTA", CEI CARE NE JEFUIESC SI CARE AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI CA LUPII LA OI PRIN MINCIUNA SI VICLENIE, PENTRU CA A INCERCAT CA DIN IMENSA BOGATIE CARE CURGE CA UN FLUVIU SPRE VEST, FURATA DE MULTINATIONALELE, CORPORATIILE SI BANCILE OCCIDENTALE, SA MAI PICE CEVA SI LA POPORUL ASUPRIT SI BATJOCORIT DE ALOGENI ! 

2019-12-02 01:45:19
Paine si circ in Romanica

Eu va zic o treaba: Orban cand ramane fara tuica de pufoaica devine turbat si da vina pe cei din apropierea lui.

2019-12-02 04:36:27
Eu va zic o treaba:

Circ avuram si o sa mai fie...Fara penali in functii publice!!

2019-12-02 06:39:18
barney

La fel a zis în 2008si Marinelul Bețiv, iar ce a urmat se știe.

2019-12-02 17:09:45
Buteata

Au venit incompetenții la conducerea țării!

Alte articole din: Ultimele Stiri