Ludovic Orban spune că a trăit cu 3.000 de lei pe lună, în ultimul an

Wednesday, 04 December 2019, 20:25 Sursă: Realitatea.NET

Ludovic Orban a confirmat faptul că în ultimul an a trăit cu un venit de 3.000 de lei pe lună, declarând că nu s-a "îmbogăţit" din veniturile obţinute din funcţii publice. Premierul a precizat că este "un om foarte modest" care nu are "aplecare spre a trăi pe picior mare".

Adaugă părerea ta

"Da. Asta e problema dumneavoastră? Declaraţia de avere spune totul despre cariera mea în viaţa publică, despre cinstea mea, despre faptul că niciodată nu am acceptat să obţin venituri care nu mi se cuvin. De-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumătate am deţinut funcţii publice şi din indemnizaţiile pe care le primeşti din funcţiile publice nu te poţi îmbogăţi. Cel mult, poţi să ai un trai decent. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e şi familia mea. Suntem nişte oameni cât se poate de modeşti. Nu cred că asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înţeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit şi corect”, a declarat, miercuri seară, Ludovic Orban, întrebat dacă în ultimul an a trăit cu 3.000 de lei pe lună.

Comentarii Existente
2019-12-04 22:09:08
Paine si circ in Romanica

Plicurile cu spaga nu le contorizeaza nimeni? Sotia nu are nici un venit. Astia sunt plicari de meserie, cand raman fara bani mai rup un plic ca la nunta. Macar Santa Klaus dadea Meditatii.... Astia conduc tara.

2019-12-04 23:40:15
Hamilton

Adică el ditamai premierul dacă a trăit cu 3000 de lei de ce nu ar putea trăi unul si cu salariul minim pe care el zice că ăl majorează.

2019-12-05 00:46:39
Paine si circ in Romanica

Cine suntem noi de indraznim sa punem la indoiala corectitudinea si supermodestia lui Orban? Nimeni in calea lui modesta. Cine-i plateste chiria, benzina, mesele zilnice la restaurant, hainele, pantofii? Cine-i da plicul lunar? Sunt cateva intrebari simple. Macar Santa Klaus s-a gandit cu meditatiile, buna proasta e macar o explicatie cand a cazut la ananghie, plicarul asta Orban va spune ca la el in fiecare luna este nunta cu dar...

2019-12-05 05:03:25
Paine si circ in Romanica

Cum poti sa il admiri pe Horbanica !? Cind el traieste din salariu !? Nu tu ferma de proci de milioane de euro, nu tu insula privata, nu tu firma de astfaltari de case, nu tu puradel parton de echipa de fotbal, ... ce om e asta !? Nici macar nu are miliane cash in cont ca tovarashul livake, nici 7 case donate de matusa aglaia, nici ferma la cornu, nu face nici vacante de o saptamina cu 100.000 de euro ca goagale, nici zeci de mii de hectare de padure nu a ciordit, nici nu traieste ca ilicescu intr-o vila cu bucatari, cameriste, soferi, securitate, slugi fara numar ! Beshedeul a creat si promovat imaginea GANGSTERILOR POLITICI care ''stiu'' sa fure, sa jefuiasca impreuna cu toti cei care ii admira si ii inteleg. Toti cei care nu ii iinteleg, car enu sint ''scule'' pot pleca din tara !!! Sau sint goniti din tara prin alungarea investitorilor, reducerea locurilor de munca si violenta !!!

2019-12-05 05:42:28
Paine si circ in Romanica

Oare ciurda gansterilor pulitifrici rosii DIN CE TRAIESTE !? cei 300 de cocote rosii care populeaza inutil parlamentul !? Se inghesuie si ei, cu horbanica, la restaurantul subventionat al parlamentului !? ... isi platesc chiria, masina, secretara (cu tiztze mari), amanta, soferul, cabinetul regional, din banii lor de buzunar trimisi de nevestele cracanate de munca si de alergat dupa puradeii sclifositi !? ... saracul horbanica traieste din 3000 de lei (foarte multi romani nu iau acest salariu) dar ciurdele de beshedisti din ce traiesc, ca toti sint bujetari de lux ??? Cum se face ca toti au matusi care ii imbogatesc exact dupa ce ajung in parlament ...?

2019-12-05 07:44:01
Paine si circ in Romanica

Corect pana la un punct si anume PLICUL. De la cine-i vine plicul cu spagi ca nici nevasta nu are venit... Un apartament inchiriat costa 2 treimi din venitul lui dar o casa in Dobroesti? Costumele CANALI o bucata este la reducere 1000€ . Zilnic mese la restaurante, ma rog..aici sa zicem ca-l cinstesc patronii ca nu l -am vazut sa plateasca niciodata, nici macar tips. Ori este ginerica in fiecare luna si primeste plic in dar? Pai sigur ca primeste ba chiar cere cum a facut cu Urdareanu. A scapat ca nu erau inregistrarile legale... Justitiaaa. O futea in gura pe Luluta cand cu dosarul si apoi dupa achitare mai ca o lingea penibil in cur si el si Cap de Penis de la Realitatea. Omul asta este premierul Romaniei, un plescar care nu-si poate justifica nici macar pantofii din picioare.

Alte articole din: Ultimele Stiri