Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, încă o plângere penală. Cine l-a denunţat

Wednesday, 05 September 2018, 14:29 Sursă: REALITATEA.NET

"Este vorba despre evenimentele care au avut loc în 10 august şi situaţia creată de pesta porcină, pentru că domnului Dragnea şi PSD-ului nu le-au convenit aceste subiecte, pur şi simplu domnul Dragnea a refuzat convocarea acestei sesiuni extraordinare deşi toată procedura legală fusese indeplinită şi cei 113-114 deputaţi solicitaseră, conform legii şi regulamentelor, această sesiune extraordinară, formalitatea de a convoca Camera în sesiune extraordinară fiind atributul preşedintelui', a mai spus deputatul PNL, Dan Vâlceanu. 

Întrebat care este legea încălcată prin refuzul de a convoca sesiunea extraordinară, Vîlceanu a precizat că este vorba de Statutul senatorilor şi deputaţilor, dar şi Constituţia.

„Legea este în primul rând Statutul senatorilor şi deputaţilor, care prevede că regulamentul este obligatoriu să fie respectat de către senatori şi depuataţi. Şi, bineînţeles, Constituţia la articolul 66, Regulamentul, care este un act infraconstituţional, mai multe acte normative au fost încălcate”, a precizat acesta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ