Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea: PSD nu a boicotat niciun referendum

Wednesday, 22 May 2019, 23:30 Sursă: REALITATEA.NET

"Omul ăsta se scaldă în ridicol şi penibil de foarte mult timp. Aţi spus că e un sfârşit de campanie încordat. Pentru noi nu e, e pentru toţi cei care au aruncat cu ură şi venin pentru că asta ştiu să facă. Unu: PSD nu a boicotat niciun referendum. Niciun referendum nu a fost boicotat de PSD, dimpotrivă, cei care au boicotat un referendum au fost USR, PLUS, PNL, el. (...) Eu nu am fost condamnat pentru fraude la referendum. (...) Eu îi spun lui Iohannis: astea sunt visele lui, că se schimbă majoritatea după alegeri. Ce legătură au europarlamentarele şi referendumul cu majoritatea parlamentară? Hai să vedem ce hotărăsc românii. Îl asigur pe Iohannis că PSD va fi aici şi luni, şi marţi, şi miercuri şi joi şi va fi şi în decembrie, când va fi izgonit de la Cotroceni. El asta trebuie să ştie. Omul ăsta a ajuns să mă viseze şi ziua şi noaptea. Eu cred că nu are alt gând decât Liviu Dragnea, cum să mor eu, cum să mă condamne pe mine, nu are altă preocupare, are o obsesie", a afirmat Dragnea, la România Tv.

El a precizat că nu a spus că duminică îşi anunţă candidatura la prezidenţiale.

"Eu am spus ceea ce spun de câteva luni de zile: că după alegerile europarlamentare o să anunţăm. Nu am spus că îmi anunţ candidatura, nu am spus nimic nou. Dar bineînţeles că ăştia, disperaţi să nu slăbească presiunea pe completul de judecată, pentru că sunt nişte presiuni inimaginabile...", a spus Dragnea, adăugând că presiunile sunt făcute de "tot sistemul, la comanda lui Iohannis".

Întrebat dacă are dovezi în acest sens, Dragnea a răspuns: "Uite, am visat eu".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că PSD încearcă şi instituţional "să boicoteze referendumul", şeful statului susţinând că Liviu Dragnea "a dat ordin la CNA" să ignore referendumul din 26 mai. Iohannis a afirmat cu privire la afirmaţiile preşedintelui PSD că duminică se va anunţa candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, că în acea zi se va anunţa doar că social-democraţii au pierdut alegerile.

Sursa: agerpres.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ