Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, prima reacție cu privire la nominalizarea lui MRU la șefia SIE

Wednesday, 24 June 2015, 16:46 Sursă: REALITATEA.NET

"În PSD nu este o stare de mulţumire legată de această nominalizare. PSD nu şi-a ascuns niciodată lipsa de apreciere faţă de MRU, ştim foarte bine scandalurile în care a fost implicat cât a fost prim- ministru. Nu am discutat efectiv în partid, dar cred că va fi foarte greu să susţinem o asemenea propunere. V-am spus părerea mea, nu am apucat să vorbesc cu colegii, dar mie în vine foarte greu să cred că PSD va susţine această propunere”, a spus Dragnea.

El a adăugat că, dacă propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat în CSAT, ar fi aflat "toată lumea" şi dacă Victor Ponta ar fi fost anunţat de această propunere, ar fi aflat şi partidul. Dragnea a mai spus că luni va avea loc o şedinţă a coaliţiei, pentru a se discuta poziţia în privinţa nominalizării lui Ungureanu la conducerea SIE:

"Luni o să avem o coaliţie şi o să vedem ce iese. Nu văd niciun motiv de ruptură, putem avea puncte de vedere diferite. Cine ştie, poate găsesc ei voturi suficiente". Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pe Mihai-Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ