VIDEO Dragnea, mii de mulțumiri pentru participanții la mitingul de la Craiova

Saturday, 13 April 2019, 22:26 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis sambata seara, pe pagina sa de Facebook, ca le multumeste celor 45.000 de olteni de la mitingul din Craiova.

Adaugă părerea ta

Într-o postare pe contul personal de Facebook liderul PSD ține să mulțumească celor care au participat vineri la mitingul partidului din centrul Craiovei. 

"Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD. Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Este clar că vă doriți să fiți reprezentați de patrioți în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României și să aducă în țară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri și spitale. Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult!", a scris Dragnea.

Alte articole din: Ultimele Stiri