Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au intrat în biroul președintelui PSD, la Cameră

Wednesday, 28 June 2017, 11:56 Sursă: REALITATEA.NET

Aceștia mai erau însoțiți de alți patru social-democrați.

 Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Reuniunea CExN al PSD are loc după ce Mihai Tudose a fost nominalizat luni într-o altă ședință a CExN pentru funcția de premier iar președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru această poziție.

Luni, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, estima că noul guvern ar putea fi votat joi seara și ar putea să depună jurământul tot atunci. Marți, președintele PSD s-a întâlnit cu liderii de organizații pentru a discuta noua formulă guvernamentală.

"Am invitat președinții de organizații și pe prim-ministru să avem o discuție despre noua formulă guvernamentală. Am avut dimineață o discuție și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Mihai Tudose. Mâine (n.r. — miercuri) o să continuăm discuțiile cu ceilalți membri din Comitetul Executiv, astfel încât la 12,30, când intrăm în CExN, să avem o formulă finală pe care să o aprobăm politic, urmând ca premierul, propuneri de la noi, propuneri de la ALDE, să le depunem în Parlament împreună cu programul de guvernare", a declarat Dragnea înaintea discuțiilor, opinând că structura guvernului nu va fi modificată.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ