Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lavinia Șandru: Autosuspendarea nu există în statutul PSD. Ponta ar fi trebuit să demisioneze

Sunday, 12 July 2015, 22:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Ce face Victor Ponta acum nu are legătură cu statutul PSD. Victor Ponta ar fi trebuit de mult să demisioneze și din funcția de președinte al PSD și de premier, încă de când a început urmărirea penală împotriva sa. Acum contează prejudiciul de imagine pe care îl aduce pentru guvernul României și pentru România", a observat Lavinia Șandru.

Realizatoarea Realitatea TV crede că răzgândirea lui Ponta în chestiunea salariilor demnitarilor este doar începutul unei perioade de incoerență. "Trebuie să ne așteptăm de acum la foarte multă incoerență din partea lui Ponta. Nu se va feri se jignească, să umilească pe toți cei care au încredere în el. S-a purtat foarte urât cu Gabriel Oprea doar pentru că l-a interesat persoana lui", a spus Șandru.

Lavinia Șandru a mai spus că Victor Ponta a făcut rău partidului și că PSD va evolua mai bine, în viitor, fără acesta.  

"Autosuspendarea din funcția de președinte nu există în statutul PSD. Când începe urmărirea penală împotriva unui membru PSd, el trebuie să demisioneze din ambele funcții - de membru și de demnitate publică. El a ales autosuspendarea, care nu există, deci nu respectă statutul (...) Acest om i-a îndepărtat în cel mai cinic mod pe toți cei care, în opinia lui, i-ar fi pus poziția în pericol. În PSD există foarte mulți oameni valoroși, mai ales în teritoriu, oameni pe care Victor Ponta i-a îndepărtat, i-a exclus, pentru că s-a temut de ei. De când e în PSD s-a străduit să țină acest partid la nivel de gazon, pentru ca el, o amărâtă de tufă, să pară cât stejarul. Fără Victor Ponta, acest partid se va dezvolta mult mai bine, iar guvernul, cu Gabriel Oprea, poate merge până la alegeri foarte bine", a spus Șandru.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ