Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laura Chiriac dă cărţile pe faţă după filmarea cu Diacomatu: "Voi spune multe lucruri"

Wednesday, 27 April 2016, 23:47 Sursă: REALITATEA.NET

Laura Chiriac a precizat la Realitatea TV că a fost abordată de Sergiu Diacomatu la începutul lunii, după ce ea l-a catalogat, în timpul unei emisiuni, ca fiind "mafiot": "A vrut să mă cunoască și să mă lămurească!", a explicat ea. Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1 a subliniat că a acceptat invitația de se întâlni cu Diacomatu pentru a ”cunoaște mai bine” rețelele mafiote de la Primăria Sectorului 1, dar și din rațiuni politice.

"Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în scetorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat - invitația a fost lansată de domnia sa - și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă...", a declarat Laura Chiriac.

"Nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”, a explicat fosta jurnalistă.

"Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a duc acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba. La rândul meu, înțeleg că este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți", a adăugat aceasta.

Tabloidul Cancan susținea zilele trecute că a surprins-o pe Laura Chiriac, sărutandu-se într-o parcare cu Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte ANRP, precizând că fiecare dintre cei doi este căsătorit.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ