Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis a convocat şedinţa CSAT

Thursday, 25 July 2019, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Pe ordinea de zi a ședinței CSAT ar urma să se afle avizul pentru rectificarea bugetară. Totodată, ar putea fi discutată iniţiativa premierului Dăncilă de a declara Autostrada Comarnic-Braşov ca obiectiv de interes naţional.

Guvernul lucrează la rectificarea bugetară şi aşteaptă avizul CSAT pentru a fi aprobată, a declarat, joi, 24 iulie, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

"Lucrăm la rectificarea bugetară, domnul ministru Teodorovici va da toate detaliile. Deja aşteptăm CSAT-ul pentru a aproba rectificarea bugetară prima dată în CSAT, pentru a avea avizul CSAT-ului", a afirmat Viorica Dăncilă la plecarea de la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor.

Întrebată dacă vor fi alocaţi bani în plus serviciilor de informaţii, premierul a arătat: "O să spună domnul Teodorovici, ne vom uita pe urmă pe toate cifrele, astfel încât să avem un bilanţ foarte bun".

Pe 21 iulie, premierul Viorica Dăncilă anunță că Autostrada Comarnic-Brașov nu se va construi în parteneriat public-privat, ci va fi declarată în prima ședință CSAT de importanță națională și va fi construită din fonduri guvernamentale.

„Autostrada Comarnic-Brașov este în parteneriat public-privat. Am avut solicitări din partea unei societăți chinezo-turce. Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima ședință de CSAT această autostradă să devină de importanță națională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cît mai repede lucrările la această autostradă”, a anunțat, duminică, la Ploiești, premierul Viorica Dăncilă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ