Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kelemen Hunor: Personal, am o bună colaborare cu Ponta. Cu PSD e o situație mai dificilă

Wednesday, 28 January 2015, 13:51 Sursă: agerpres.ro

Într-un interviu acordat dcnews.ro, Kelemen a subliniat că atunci când spune că are o bună colaborare se referă în acest moment "doar la persoana premierului". Întrebat dacă nu are și cu PSD o astfel de colaborare, liderul UDMR a răspuns: "E o situație mai dificilă deocamdată, au ei problemele lor, poate după ce ele vor fi rezolvate".

De altfel, întrebat cu cine a votat în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2014, Kelemen Hunor a răspuns că, personal, l-a susținut pe Ponta.

"Sunt un om care din acest punct de vedere de fiecare dată și-a respectat cuvântul dat. Eu l-am susținut personal pe Victor Ponta, eu nu aveam o problemă cu Victor Ponta", a spus președintele UDMR.

El a arătat că UDMR știa înaintea alegerilor că marea majoritate a maghiarilor din România va vota cu Klaus Iohannis, dar a subliniat că alegerea sa personală nu este treaba Uniunii.

"Pe mine m-a dezamăgit foarte tare acel acord făcut între coaliția care îl susținea pe Victor Ponta și PRM, Vadim Tudor. Era o chestie absolut inutilă. Nu l-a ajutat cu nimic pe Victor Ponta. Au fost foarte multe elemente care pe mine m-au deranjat, dar am avut o promisiune făcută lui Victor Ponta și am respectat această promisiune, eu personal", a adăugat Kelemen Hunor.
Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ