Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kelemen Hunor, întrebat dacă UDMR a cerut ceva pentru a vota Guvernul: ”Ce dracu să cerem?!”

Wednesday, 28 June 2017, 17:10 Sursă: REALITATEA.NET

Pe de altă parte, întrebat daca UDMR a cerut ceva în schimbul votului, Kelemen a răspuns: "Ce dracu să cerem?... Ma scuzati dar mai este o zi..."

Liderii PSD s-au reunit miercuri într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional și au decis structura Guvernului după ce miercuri au negociat timp de 8 ore, împărțirea pe ministere, la Vila Lac. Astfel, mai mulți miniștri din Guvernul Grindeanu își vor păstra portofoliile și vor fi trei posuri de vicepremieri, printre care: Marcel Ciolacu, fără portofoliu, Sevil Shhaideh și Grațiela Gavrilescu. Surprinzătoare sunt alte numiri: Adrian Țuțuianu la Apărare, Mihai Fifor la Economie, Liviu Pop la Educație sau Victor Negrescu, la Afaceri Europene.

ALDE și-a păstrat cel patru portofolii, iar Tudorel Toader a rămas ministrul Justiției. Joi, începând cu ora 8.00, au loc audierilie miniștrilor propuși în comisiile de specialitate.

PNL și PMP au precizat deja că timpul alocat audierii, potrivit programului, este prea scurt: doar 30 de minute pentru fiecare ministru.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ