Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Director CNADNR, Alin Goga, dezvăluiri după ce a fost concediat. Ilegalităţile din cadrul companiei

Tuesday, 06 October 2015, 23:27 Sursă: REALITATEA.NET

Alin Goga, fost director de investitii în cadrul CNADNR, a declarat că a fost suspendat din funcţie după ce a dezvăluit ilegalităţile din cadrul companiei, iar acum este posibil ca şi soţia sa să fie concediată din cadrul unei companii din subordinea Ministerului Transporturilor:

"Am fost suspendat şi acum vor să o dea afară şi pe soţia mea. Soţia mea lucrează în cadrul unei instituţii care este în subordinea Ministerului Transporturilor. Sper să fie însă doar un zvon. Ce au încercat să facă sa faca este sa mai aducă în stadiul in care nu o sa imi mai pot plati facturile(...) Starbag va da în judecată CNA pentru sectiunea Comarnic -Brasov. Şi eu cred ca domnul Narcis Neaga, pe langa cele 200 de milioane de euro, o sa ni se mai adauge in cap o cocoaşă si o sa ne trezim cu niste despagubiri pe care trebuie să le plătim", a declarat Goga.

Acesta a precizat că în lotul trei de autostradă, Orăștie – Sibiu, vom circula cel mai devreme la anul, în luna iunie, şi a mai menţionat că fundaţia are 19 cm, în loc de 23:

"În lotul trei de autostradă, Orăștie – Sibiu, vom circula cel mai devreme la anul, în luna iunie. După cum bine știți este închisă, lucrează, iar mâine vă trimit o corespondență între Ameposta și CNADNR în care ăia spun că nu există fundație, în loc de 23 de cm de asfalt sunt 19".

Pe de altă parte, Goga a ţinut să sublinieze că România deţine un record de a fi inaugurat -9 kilometri de autostradă:

"Gandiţi-vă ca pentru o ţară in timp de pace este prima dată când inaugurăm 13 km Nadlac-Arad şi închidem 22 de kilometri. Într-un an avem recordul să avem -9 kilometri de autostradă. Când domnul Neaga ne-a asigurat că vor fi 86 de kilometri deschişi anul acesta. Numai pentru această diferenţă de 100 de kilometri, cred că orice ministru, orice om de bun simţ şi-ar da demisia, fie ar fi demis. Eu nu cred că este posibil aşa ceva. Şi vreau să vă spun că sunt alţi oameni care ni se alătură în demersul de devoalare a mafiei", a mai spus Goga.

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ