Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iordache: Dacă v-am spus că niciun articol nu încalcă independenţa Justiţiei despre ce discutăm?

Tuesday, 28 November 2017, 10:20 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă există o singura prevedere care încalcă independeţa justiţiei sau compromite lupta anti-corupţie, sunt total de acord să eliminăm aceste prevederi. Însa nu există un asemenea motiv. Nu există niciun motiv care să oprească Parlamentul din această dezbatere. Dezbaterea este de preferat decât asumarea răspunderii", a spus Florin Iordache.

"Pornin de la nişte legi adoptate acum 14 ani, iar întregul sistem juridic din România ne cere să intervenim", a mai spus deputatul PSD.

Acesta a mai spus că nu există motive pentru a oprit dezbaterea parlamentară. "Nu facem decât să transpunem cerinţele sistemului judiciar din România. Continuăm acestă dezbatere şi ţinem cont de părerile din sistemul juridic. Nu am făcut nicio modificare care să atingă independenţa justiţiei", a completat deputatul PSD şi fostul ministru al Justiţiei.

În momentul în care un jurnalist l-a întrebat care sunt motivele de îngrijorare ale Departamentului de Stat din SUA, Florin Iordache s-a enervat: "Eu pentru cine vorbesc? Nu există motive de îngrijorare. Dacă v-am spus ca nu există niciun articol care să încalce independenţa Justiţiei despre ce discutam?", a spus acesta. 

"Nu scădem independenţa justiţiei şi nici nu diminuăm lupta împotriva corupţiei", a încheiat Florin Iordache.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ