Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ion Cristoiu: Tăriceanu anunţă că a rămas în USL, deşi aceasta nu mai există

Wednesday, 26 February 2014, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează tentativa lui Călin Popescu Tăriceanu de a-i re-aduce pe liberali în USL. 

"Un cunoscut a ținut să mă informeze că avusese loc o Lovitură de teatru în PNL. Ce lovitură? am întrebat eu, gîndindu-mă că o nouă Delegație Permanentă se va fi întrunit în Transnistria, pe șest, pentru a invalida deciziile de marți seara sub protecția unui crucișător rusesc. Mi s-a răspuns că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a ținut o Declarație de presă în cadrul căreia a anunțat că merge la Palatul Victoria pentru a-i cere lui Victor Ponta ca PNL să rămînă în USL și, prin asta, la Guvernare. De precizat că între timp, miniștrii PNL au demisionat, Victor Ponta a numit interimari, interimarii au fost aprobați de Traian Băsescu, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Plecînd de la aceste realități, am comentat astfel situația pentru cunoscutul meu și, evident, prin acest blog, pentru dvs. Imaginați-vă că o fată se mărită cu un tip, deși a fost în tandrețuri cu altcineva. A făcut asta pentru că i-a zis taică-său, dar și pentru că tipul respectiv a sfîrșit prin a o cuceri. Are loc nunta, petrecerea, dezvirginarea. A doua zi, luni, fostul iubit, care n-a făcut nimic pînă atunci pentru a contracara nunta, se duce la tatăl fetei și-i spune că el vrea să rămînă cu fata lui, dar nu oricum, ci revenită fată mare.

Cam așa a procedat Călin Popescu Tăriceanu, pe care-l credeam cel puțin matur, avînd în vedere că e la a nu știu cîta nevastă. Zic asta, pentru că, de la a doua nevastă în sus, te maturizezi fără să vrei.

De ce a făcut-o?

Cei din show bizz știu că nimic nu stîrnește mai multă vîlvă în jurul unei starlete decît o conferință de presă în care aceasta să anunțe că divorțează.

Călin Popescu Tăriceanu simțea nevoia de nițică vîlvă în jurul persoanei sale.

Și cum nu putea divorța chiar așa, peste noapte, a decis să țină o conferință de presă în care a anunțat că rămîne membru al USL, deși USL nu mai există", scrie Ion Cristoiu.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ