Ion Cristoiu, despre pozele cu Udrea şi şefa DIICOT la Paris: Amestec grosolan al SIE în campanie

Thursday, 30 October 2014, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, la Realitatea TV, fotografiile în care Elena Udrea şi şefa DIICOT apar împreună la Paris.

Adaugă părerea ta

"Eu cred că principala problemă pe care ar trebui să o pună jurnaliştii ar fi cine a făcut rost, nu atât de poze, ci de documente. Nu există nicăieri în lume un hotel sau un restaurant care să dea nota de plată unor jurnalişti. Este clar că este un ofiţer al serviciilor de informaţii externe care a reuşit să obţină aceste lucruri. Avem un amestec grosolan al SIE în campania electorală de partea candidatului Victor Ponta. Asta mi se pare marea problemă", a spus Cristoiu.

La o zi după ce presa din Germania a scris despre implicarea Elenei Udrea în dosarul EADS privind securizarea frontierelor, blogul "Jos Cenzura" publică imagini cu prezidenţiabilul PMP la Paris, alături de procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, si de Ana Maria Topoliceanu, fosta sefă a Companiei Nationale de Investitii. Cele trei ar fi fost în Franţa în februarie, într-o vizită privată. VEZI AICI POZELE