Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Ion Cristoiu: De ce a ascuns Ponta NOMINALIZAREA CORINEI CREŢU

Monday, 01 September 2014, 21:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu înţeleg de ce s-a ascuns opiniei publice o decizie. Chiar nu îmi explic. Spune Traian Băsescu că mai există o nominalizare, Ponta devine mai monosilabic decât Iohannis şi spune că e o femeie, dar nu vă spun cine. Politicienii români înţeleg prin transparenţă transparenţa pe care o vor ei. Ponta nu s-a simţit dator să informeze opinia publică şi a ascuns. În rest, ştim totul şi durerile soţiei, ce face cu copiii. E o transparenţă falsă. Sunt uluit pentru că din textul scrisorii mi se pare de o prostie fără margini. Postul de comisar la UE este rezultatul unui lobby. Ponta zice să facă comisarul ce vrea", spune Cristoiu.

Cristoiu a vorbit şi despre ce s-ar ascunde în spatele tăcerii lui Ponta: "E o lucrătură a lui Ponta pentru ca să fie cineva din familie. Domnul Iliescu a lăsat cu limbă de moarte ca doamna Creţu să ajungă comisar. De asta a şi ascuns".

Jurnalistul a mai subliniat şi faptul că Traian Băsescu nu a făcut declaraţii la întoarcerea de la Consiliul European.

"Domnul Băsescu ne-a obişnuit să facă declaraţii când se întoarce de la Bruxelles. A zis că merge la Consiliu cu două mandate. S-a întors, s-a încheiat Consiliul şi nu am declaraţia. Era dator să ne spună. E prima dată când a intrat în ţară pe şest. Ceva e în neregulă", a spus Băsescu.

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a fost confirmată de preşedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea României pentru funcţia de Comisar European, în detrimentul actualului comisar pentru Agricultură, Dacian Cioloş. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ