Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, despre discuţia cu Tăriceanu: A fost o discuţie informală. Nu vreau să intru în detalii

Friday, 16 December 2016, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

"Am avut o discutie cu domnul Tăriceanu, informala, politica si nu s-a referit la PNL. Nu doresc sa intru in detaliile acelei discuţii",  spus Klaus Ioahnnis, la Cotroceni.

Reamintim că Tăriceanu a declarat, vineri, că a avut o discuție cu șeful statului, Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni. 

"Am văzut astăzi știri că m-am întâlnit cu președintele Iohannis. Astăzi, în niciun caz, pentru că din câte știu președintele e la Bruxelles. În această perioadă, poate anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am avut o discuție, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuție cu președintele și mai mult de atât nu am ce să vă spun, pentru că poziția noastră oficială v-am comunicat-o mai devreme", a spus Tăriceanu.

El a precizat că nu a fost o discuție instituțională.

"Nu am plecat de la nicio premisă, pentru că eu nu am solicitat, nici Daniel (Constantin — n.r.) această discuție. Am făcut o discuție cu președintele și mai mult de atât, îmi pare rău, nu am să pot să vă spun. Nu pot să vă dau alte detalii, dar cred că logica simplă vă ajută în chestiunea asta având în vedere că am fost împreună cu Daniel Constantin. Nu a fost o discuție instituțională", a adăugat liderul ALDE.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ