Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HORIA ALEXANDRESCU: Iohannis nu apucă să intre în competiţie. Antonescu, pierdere pentru dreapta

Tuesday, 29 July 2014, 23:23 Sursă: REALITATEA.NET

"E prima dată când se întâmplă ceva mai special. Acest special priveşte, în primul rând, asprimea bătăliei politice, cu multe jocuri de culise, cu multe surprize care au apărut deja. Şi aici aş cita cazul lui Antonescu ieşit prematur din competiţie. Eu cred că nu din vina lui, ci în urma unor jocuri. Eu cred că e o pierdere pentru dreapta. În alt plan, situaţia de pe dreapta generează foarte multe semne de întrebare. Eu cred că Iohannis nu apucă să intre în competiţie", a spus jurnalistul.

Horia Alexandrescu mai crede că Crin Antonescu ar fi putut da puţin elan bătăliei pentru Cotroceni: "Asta nu numai pentru că are discursul, are verbul şi e foarte bun la confruntări, ci mai ales pentru că ar fi fost o confruntare între cei doi aliaţi, Ponta şi Antonescu. Vă daţi seama ce ar fi fost. Ei îşi cunosc bine secretele, şi le-au împărtăşit. Ar fi fost o dispută interesantă, fascinantă".

"Eu nu exclud apariţia unor surprize pentru că, în condiţiile în care domnul Iohannis va ieşi prematur din cursă, doi outsideri ar putea să se bată pentru a ajunge în turul doi din partea dreaptă. Dacă Iohannis nu ajunge la linia de sosire pentru comeptiţia pentru prezidenţială, s-ar putea ca pentru poziţia de candidat al dreptei în turul doi să apară outsideri, Tăriceanu sau Diaconescu", a mai spus Alexandrescu.

Horia Alexandrescu susţine că şi situaţia Elenei Udrea a fost clarificată.

"În momentul în care preşedintele Traian Băsescu a semnat lista lui Cristian Diaconescu, opţiunile sunt clarificate. A dat un plus clar, a lămurit această poveste şi, din momentul acesta, Udrea rămâne acolo, lider PMP, dar candidatul este, în mod cert, Cristian Diaconescu", a declarat Horia Alexandrescu.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ