Guvernul pregătește OUG pentru ca șefii de CJ să fie numiți din rândul consilierilor județeni

Monday, 27 January 2020, 23:27 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Deși nu este pe ordinea de zi, proiectul de ordonanță de urgență prin care se va modifica legea electorală, astfel încât președinții de consilii județene să nu mai fie aleși prin votul cetățenilor, ci numiți de către consilierii județeni, va fi discutat de către Cabinetul Orban în ședința de marți, cu posibilitatea de adoptare.

Președinții de consilii județene sunt în prezent aleși prin votul cetățenilor, ca urmare a unei OUG adoptate pe 3 iulie 2019, de către Guvernul Dăncilă.

PMP a anunțat, luni, că vrea ca președinții de CJ să fie aleși în două tururi de scrutin.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 23:56:07
Paine si circ in Romanica

Inca o dovada de comunism pur vomat zilnic de bufonii PNL. Mamaligarii trebuiesc debarcati imediat, imbecilii doresc limitarea votului populatiei si revenirea la practicile numirilor Ceausiste. Alta tzeapa data neamului de mamaligari distrusi la creier care de prosti ce sunt nu reactioneaza nici cand sunt muscati cu patentul de nas.

2020-01-28 13:02:42
Atentie la câini ,pot fi otrăviți cu stricnină.

S-a mai văzut ,în istorie,ca un guvern să preia atribuțiile parlamentului,dar seful a sfârsit cu stricnină,chiar si pentru câine.Ce zice ,bre art 115 din Constituție ,legiferarea se face prin delgare ,nu prin asumarea violent-a buzivă a guvernului ?Chiar ,ce-ofi aia o lege specială ?

Alte articole din: Ultimele Stiri