Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gorghiu îi răspunde lui Tăriceanu: Abuzurile din justiție, responsabilitatea PSD și ALDE

Sunday, 16 October 2016, 22:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Spune un om politic de mare anvergură, astăzi, în România să se oprească DNA, să nu mai vină cu cereri deloc în Parlament. Să facem un moratoriu să spună așa: lăsăm politicienii. De ce doar politicienii sunt deasupra legii? De mâine să nu mai plătească cetățenii taxe și impozite până se termină campania, să nu mai stea nimeni la cozi, să nu mai stăm la cozi la magazine, să ne apucăm să luăm direct de pe rafturi. Mă iertați!", a declarat Alina Gorghiu, duminică, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ea a susținut că responsabilitatea pentru abuzurile din justiție revine PSD și ALDE.

"Domnul Tăriceanu care se bate cu pumnul în piept de un an, de când are o situație personală, că oamenii politici sunt prigoniți, că nu este cazul să mai fie abuz față de parlamentari ALDE-PSD, acest domn Tăriceanu a fost șef al Senatului cu o majoritate reconfortantă, cu o majoritate care putea să schimbe tot ce dorea în țara asta, cu un prim-ministru care era în acea majoritate, cu absolut orice fel de ingredient necesar eliminării acelor abuzuri", a argumentat Gorghiu.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a făcut, duminică, un apel către parlamentarii din ambele Camere "să refuze a se mai pronunța în vreun fel până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ