Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gorghiu: Ponta și Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL

Tuesday, 28 July 2015, 21:52 Sursă: REALITATEA.NET

"(...) Cred că și Victor Ponta și Crin Antonescu au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul și își va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpățânează să rămână în funcție, o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare își alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu și-a pierdut partidul și a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv", a spus Alina Gorghiu la un post de televiziune.

În ceea ce îl privește pe Vasile Blaga, Gorghiu a precizat că este un om care a reușit să îi câștige respectul.

"Nu aș spune că Vasile Blaga este fioros (n.r.—aluzie la porecla lui Blaga—"Buldog"), este un om foarte organizat, care a reușit să îmi câștige respectul în aceste șase luni în care colaborăm. Am cunoscut și dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru în campania pentru prezidențiale, dar e nevoie, reușim să ne completăm profilul", a menționat copreședintele PNL.

Pe de altă parte, Alina Gorghiu a ținut să precizeze că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre membrii PNL, dar nu l-a văzut la niciun fel de ședință a partidului și că rămâne de văzut dacă va dori să mai candideze pentru primărie sau dacă electoratul îl va mai susține.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ