Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea l-a scos din sărite pe Gică Hagi. "Regele" vrea să plece din ţară şi din cauza lui

Monday, 02 April 2018, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

Arena "Farul" din urbea de baştină a lui Hagi se află în paragină. "Regele" şi-a construit, cu banii lui, o bază sportivă modernă la Ovidiu, dar n-a ascuns niciodată că el, de fapt, şi-ar dori să joace la Constanţa, pentru a beneficia de sprijinul unui public mai numeros.

Printre oraşele pe care Liviu Dragnea le-a anunţat că vor beneficia de un nou stadion se numără Alexandria, Focşani şi Turnu Măgurele. Situaţia arenei din Constanţa cu siguranţă l-a supărat foarte tare pe Hagi, iar asta ar putea cântări la decizia finanţatorului de la Viitorul de a pleca din ţară.

"Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune... Mai trebuie la o comună să se facă stadion frumos și la Constanța... nu se poate! Sau nu e în plan! Și sunt la bani... Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie... Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?", a spus Hagi după Astra - Viitorul, 0-2.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ