Gabriela Firea n-a mai rezistat: "Mă uitam la această doamnă, niciun mușchi nu i s-a mișcat pe față"

Wednesday, 22 January 2020, 22:01 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”Cel mai grav mi se pare lipsa milei față de cetățeni, lipsa compasiunii față de cetățeni. Eu m-am bucurat că avem o doamnă la Ministerul Muncii.

Mă uitam la această doamnă: niciun mușchi nu i s-a mișcat pe față când anunța că nu se măresc alocațiile copiilor. Eu, dacă eram ministru al Muncii, mă mutam cu cortul la ușa premierului Orban și nu mai plecam de acolo, greva foamei, dacă nu mi se acorda promisiunea că se vor face rost de bani pentru alocații, pentru pensii.

Dar văd că domnul Cîțu împrumută bani și ne împovărează pe noi toți”, a spus Gabriela Firea.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-22 22:32:45
Amalia

Propaganda ieftină!

2020-01-22 23:19:05
Paine si circ in Romanica

Firea consuma munitie degeaba in cateleala cu baba asta sorosista pana in maduva oaselor, nu are sanse la primaria capitalei nu stie mai nimeni cine e si ce-i poate pielea de ONG-ista mancatoare de fonduri sorosiste. Contracandidatul va fi Nicusor Dan, PNL nu are candidat de calibru, doar Iohanis cu mecla lui comerciala face fata la alegeri dar se ocupa de alte treburi acum... Rares Bogdan are val puternic de antipatie dezvoltat de aroganta primitiva de care a dat dovada si oricum este din Cluj, bucurestenii nu voteaza niciodata outsideri mai ales din Ardeal. Asa ca maimuta Firea se va incorda cu dementa caracteristica lui Nicusor Dan. Mai este cel cu medicamentele epoletilor din familia de la Viena, Vlad Voiculescu, de l-a facut unchi-su ministrul sanatatii in guvernul meu Ciolos care va fi mancat pe paine in campanie pe temele astea si nu are sanse.

Alte articole din: Ultimele Stiri