Funeriu, atac la Barna şi Cioloş pe tema unui comisar european

Wednesday, 11 September 2019, 18:38 Sursă: REALITATEA.NET

"Domnule Cioloş, domnule Barna: veţi vota pro sau contra compatrioatei mele, Mme Sylvie Goulard? Dacă da, cum veţi împăca chestia asta cu excelenta iniţiativă "Fără Penali"? Accept, strict pe temă, şi răspuns de la dl. deputat european Tudorache. Care, dacă se exprimă pe subiect, sigur va fi preluat înainte de formularea răspunsului de ziare punct com. Întrebare suplimentară pentru domnul Dan Barna: sunteţi sigur că Parlamentul European nu (mai) e foarte bine informat referitor la aspecte legate de anticorupţia din România? Că atâta timp cât Monica Macovei era acolo eu ştiu că era perfect informat. Oups, am uitat... Monica nu e omnou. E doar Om", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

"PS: dl. Cioloş, dl. Barna, vă dau şi o soluţie pentru a vă rezolva conflictul de loialitate între slujirea agendei lui Macron şi slujirea principiilor: dacă loialitatea faţă de principii este înaintea loialităţii faţă de Macron, anunţaţi public că nu o votaţi pe "penala" Goulard. Dacă loialitatea voastră faţă de Macron bate loialitatea faţă de principii, atunci măcar cereţi ca LCK să fie numită înaintea votului. Măcar să obţină şi România ceva de pe urma renunţării voastre la principii. Mihaela Miroiu, dacă tot am reluat dialogul, în calitatea ta de busolă morală indiscutabilă şi gardianul templului integrităţii din PLUS, îţi solicit o poziţie pe subiect. PPS: ia să vedem, Nadina Ioana Dogioiu şi colegii de la ziare punct com, e suficient de importantă chestiunea şi lipsită de nombrilism întrebarea ca să o preluaţi, sau noh... independenţa editorială bate interesul public?", mai spune fostul ministru.

Noua propunere pentru postul de comisar european pentru Piaţă Internă, Sylvie Goulard, a fost audiată marţi de poliţia franceză în cadrul unei anchete privind o serie de angajări fictive în Parlamentul European, a declarat o sursă citată de Reuters.

Sursa: mediafax.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ