Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea: Liderii centrali ai PNL îi sperie pe aleşii locali liberali, spunând că le fac dosare penale

Wednesday, 03 September 2014, 16:58 Sursă: REALITATEA.NET

”Am mai aflat tot prin prisma ieşirilor publice ale reprezentanţilor PNL că li se pregătesc dosare penale aleşilor locali de la PNL care ar îndrăzni să facă un pas în exterior. Cred că sunt nişte ameninţări făţişe care nu trebuie să fie tolerate şi sunt convinsă că toate pretextele juridice pe care le prezintă atât purtătorul de cuvânt al PNL, cât şi domnul Iohannis sunt până la urmă nişte speculaţii juricdice, le-aş putea spune mai mult, nişte aberaţii juridice”, a spus Firea, potrivit mediafax.ro.

Ea a arătat că prin aceste ameninţări şi păcăleli liderii centrali ai PNL îşi doresc să-i ţină cu forţa pe aleşii locali liberali în partid, astfel încât aceştia să nu uzeze de prevederile OUG prin care îşi pot alege partidul fără a-şi pierde mandatul.

”Liderii centrali ai PNL îi păcălesc pe aleşii locali că vor specula anumite chichiţe, că îi vor da în judecată în contencios adminsitrativ, că le vor face dosare penale peste dosare penale astfel încât să îi sperie şi să îi ţină cu forţa la PNL”, a mai spus Firea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ