Firea: "Voi depune plângere pe numele cetățeanului Rareș Bogdan"

Saturday, 18 January 2020, 15:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
Gabriela Firea a spus că depune ”plângere pe numele cetățeanului Bogdan Rareș”, după ce europarlamentarul PNL și-a exprimat dezacordul pentru un ”guvern de uniune națională”, argumentând că ”nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această ora nu au recunoscut că au greșit”. Rareș Bogdan, a subliniat că PNL nu este dispus să stea alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene.
 
„Depun plângere pe numele cetățeanului Bogdan Rareș. Să vină în față instanței cu dovadă că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE și SUA și că am furat, așa cum a declarat azi. Să aducă dovezi palpabile, nu vorbe. La o declarație atât de gravă, trebuie că are și dovezi. Și nu ține în justiție dacă iese vreo colegă de partid să spună că a fost metaforă sau pamflet”, susține Firea, potrivit Mediafax.
 
Rareș Bogdan și-a exprimat, sâmbătă, pentru Mediafax, dezacordul privind propunerea de înfăptuire a unui „guvern de uniune națională”, înaintată de Marcel Ciolacu, afirmând că PSD se axează exclusiv pe „gestionarea sărăciei”.
 
„Nu guvernăm cu hoții. Cu cei care și-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului și au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid și pile, oameni inompetenti., aculturali, lipsiți de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei țări în care ne bazăm pe investiții și dezvoltare, dânșii sunt axați exclusiv pe gestionarea sărăciei. Ultimii 7 ani în care au guvernat România într-un fel sau altul au fost tragici pentru această țară, nu avem cum să gândim politici publice și dezvoltarea României cu niște oameni a căror viziune de dezvoltare pur și simplu nu există", a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, sâmbătă, pentru Mediafax.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-18 18:58:09
Român_Eu

Un autoturism Euro3 te saluti! Pa!

2020-01-18 21:08:05
Nimeni nu a furat insa promaria are datorii imense !???

Oare era atit de oportun sa se cumpere autobuze din strainatate !? Sa vedem cind or sa ii curga plingerile si duduitzei !?

2020-01-18 21:49:29
Biju Calotă

Autobuzele cumpărate de Firea puteau fi si romănesti.

2020-01-18 23:48:39
adrian

Alta proasta, nu stiu cum au ales-o bucurestenii pe toapa asta ca primar. In loc sa se ocupe de situatia reala a Bucurestiului ,ea se tine de judecati,instante, poate ne zice si noua cand mai are timp si pentru primarie.

2020-01-19 09:13:12
trilulilu

Nu mai puneti tate in functii de conducere , la tot pasul sa se plinga lui mama si lui tata , uite ce a zis cutarita , ce a facut .

2020-01-19 12:50:02
Mircea

Stirea rules!!! Sta bine de tot in sondaje.

Alte articole din: Ultimele Stiri