Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Felix Stroe, noul baron PSD de Constanța, protejează încrengătura Mazăre

Tuesday, 16 February 2016, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

Ce presupunea acea analiză internă? Trebuia să fie excluși de pe lista de candidați acei pesediști care au probleme de ordin penal sau moral. Amânînd fără rost  reunirea comisiei județene de etică, Felix Stroe a impus la PSD Constanța o omerta în stil sicilian. Nimeni să nu vorbească de problemele pesediștilor constănțeni, probleme care nu sunt cu siguranță străine de cele din dosarele lui Radu Mazăre.

Petre Dinică, coordonatorul acestei comisii, a declarat pentru Ziua de Constanța, că nu vor fi făcute anchete nesolicitate de conducerea PSD și că decizia de a „suspiciona vreun caz” nu aparține comisiei, ci „organelor de conducere ale organizației”, adică lui Felix Stroe.

Prin urmare, situația pe partea de etică în PSD stă astfel: Felix Stroe, cel cunoscut drept „găina de aur a tripletei  Mazăre-Nicușor-Strutinsky”, unul din pilonii baroniadei din Constanța în ultimii 15 ani, cu o avere estimată la 35 milioane Euro, director general la RAJA (unde e numit de Consiliul Județean Constanța), fost securist, fost ofițer de contrainformații în marină, suspectat de a fi fost agent KGB și omul rușilor, judecă dacă vreun coleg a păcătuit în stilul lui Mazăre sau chiar împreună cu Mazăre.

Va fi, desigur, o foarte obiectivă analiză pe partea de etică din partea înlocuitorului lui Mazăre.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ