După ce a anunţat când va creşte, „categoric”, salariul minim, Teodorovici spune altceva acum!

Tuesday, 27 November 2018, 14:29, Sursă: REALITATEA.NET

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a spus, marţi, într-o declaraţie de presă, că încă nu s-a stabilit data de la care va fi majorat salariul minim brut pe economie, o decizie urmând să fie luată în următoarele zile.

Adaugă părerea ta

„Încă nu s-a mutat (n.red. - de la 1 decembrie la 1 ianuarie, majorarea salariului minim pe economie). Este o decizie în curs. Erau cele două date 1 decembrie şi 1 ianuarie şi se va lua o decizie în Guvern, în următoarele zile”, a afirmat Eugen Teodorovici, marţi.

Ministrul Finanţelor a dat de înţeles vineri, la Guvern, că salariul minim nu va mai creşte de la 1 decembrie, aşa cum anunţase prim-ministrul Viorica Dăncilă, majorarea urmând să se realizeze, cel mai probabil, de la 1 ianuarie 2019, conform Mediafax.

Mai exact, întrebat vineri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, dacă majorarea salariului minim este prinsă în proiectul de buget pe anul viitor, ministrul Finanţelor a confirmat acest lucru, dar a precizat că data de la care va fi majorat trebuie să fie o decizie a Guvernului, discuţia vizând una dintre două date - 1 decembrie sau 1 ianuarie.