Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BĂSESCU, HUIDUIT la Cluj. Cum comentează ELENA UDREA incidentul

Monday, 10 February 2014, 20:51 Sursă: REALITATEA.NET

ELENA UDREA. "Nu am ştiut. Cu siguranţă, am fi stat de vorbă cu dânsul. A fost foarte multă lume acolo. La un moment dat, chiar domnul Ariton, venind mai târziu, nu a putut să intre în sală pentru că era atât de multă lume încât nu se mai putea găsi un loc în plus. Noi nu am ştiut. A fost un moment pe care îl regretăm. Cu siguranţă, dacă s-ar fi întâlnit cu domnul preşedinte, ar fi stat de vorbă fără probleme. Nu a reuşit să vorbească cu preşedintele din cauza organizării. Era un eveniment despre statul de drept, cu o participare extraordinară. Oricând dacă solicită preşedintelui o întâlnire, o obţine", a spus Udrea.

Elena Udrea a mai precizat că ar trebui să i se ceară socoteală lui Ponta pentru ce se întânmplă în România, nu preşedintele.

ELENA UDREA. "Pe de altă parte, cred că astăzi în România trebuie să îi ţină socoteală lui Victor Ponta pentru ce se întâmplă şi pentru că nu sunt locuri de muncă, nu preşedintelui", a mai spus Udrea.

Traian Băsescu spune că nu ştie nimic de incidentul de duminică, de la întâlnirea membrilor Mişcării Populare, când un bătrân de 85 de ani, fost învăţător şi deţinut politic, l-a huiduit pe preşedinte şi a fost luat pe sus de forţele de ordine.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ