Elena Udrea vrea să se întoarcă în țară

Thursday, 07 March 2019, 22:57 Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea vrea să se întoarcă în România. Fostul ministru susține că se gândește foarte serios să se întoarcă din Costa Rica, însă totul depinde de cum decurge statutul ei de refugiat și ce se întâmplă în sistemul din România.

„În mod cert recursul în procesul meu se va admite. Evident că mă voi apăra. Sper ca judecătorii să nu fie trimiși cu biletul scris. Eu mă gândesc foarte serios să mă întorc în România. Cred că măcar un prim pas în acest sens vedem deja. Depinde ce se întâmplă aici în privința statutului meu de refugiat din Costa Rica.

Știam că va veni acest moment (n.r.: să o vadă pe Laura Codruța Kovesi urmărită penal), era evident că aici ne îndreptăm. Da, m-am gândit, am așteptat momentul acesta, eu nu am plecat din țară să nu mă mai întorc, ci să aștept momentul în care pot să mă întorc în țara mea", a spus Elena Udrea la emisiunea România9 la TVR, realizată de Ionuț Cristache.

Întrebată de o reintrare în politică Elena Udrea a spus: „Îmi e greu să spun, important e să rezolv acuzațiile care mi s-au adus și să duc o viață normală.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ