Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Elena Udrea: Nu am avut o RELAȚIE cu președintele TRAIAN BĂSESCU

Monday, 27 October 2014, 14:27 Sursă: REALITATEA.NET

Udrea a precizat că nu a avut o relație cu președintele, intrebată fiind dacă se aștepta ca în campania electorală să fie atacată pe aceasta temă: 

 ”Mă făceau paraşută, pentru că am sărit cu paraşuta. La ce să te aştepţi? Răspunsul este categoric, nu am avut o relaţie cu preşedintele. Dacă oamenii au ajuns să pună întrebarea în campanie, răspund, dar răspunsul meu nu rezolvă chestiunea mea pe fond. Nu poţi să spui: ba pe-a mă-tii!  Nu poţi să spui: ba pe-a mă-tii!”, a susținut aceasta. 

 Aceasta a mai comentat și emisiunea de la TVR: ”A făcut parte dintr-o strategie. Sunt mulţi jurnalişti care primesc SMS-uri în direct, ce să spună, de la şefi. La fel şi la TVR, nu crede nimeni că acolo este independenţă editorială. A fost şi este un atac coordonat, de asta m-am mirat de ce nu se bat primii doi în sondaje între ei. Intuiţia mea de femeie a funcţionat şi mi-am dat seama că este vorba despre challenger, cel care poate intra în turul doi. Cei de la PSD au intuit că pot intra în turul doi. A ieşit sondajul - sunt candidatul care poate intra în turul doi în locul lui Iohannis.   Cei de la ACL au o miză foarte importantă - miza lui Blaga de a demonstra că proiectul în care a dus orbeşte partidul este corect. Iohannis l-a trădat pe Antonescu, cât credeţi că îi ia să uite cine e Blaga? Dar Blaga trebuie să arate partidului că a fost o opţiune bună că a mers împotriva preşedintelui.  Eu funcţionez cel mai bine în luptă, mie îmi faci rău dacă încerci să mă lauzi. Cel mai bine reacţionez când cineva este nedrept, când mă provoacă pe anumite subiecte”. 

 Mai multe pe adevarul.ro 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ