Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea îşi doreşte să ajungă PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

Friday, 10 January 2014, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

Într-un interviu acordat revistei Q Magazine, Elena Udrea îşi mărturiseşte împlinirile şi dilemele dintre raţiunie şi iubire. Dar, cel mai înalt scop al actualului deputat PDL este să ajungă la Cotroceni.

Iată ce a declarat pe acest subiect în interviul acordat Florianei Jucan:

"Eu sunt un om care îşi asumă tot ceea ce face, care face politică la vedere, aşa că prefer funcţiile oficiale. Vreau ca tot ceea ce fac să poată fi judecat de oameni şi apreciat. Sigur că este posibil ca nu tot ceea ce fac să iasă aşa cum îmi doresc, dar responsabilitate înseamnă să iei în considerare şi că poţi greşi. Eu mă consider un politician şi un om responsabil.

Ca să vă răspund la întrebare, demnitatea în stat pe care mi-ar plăcea mai mult să o ocup este cea de preşedinte în detrimentul funcţiei de premier. Prim-ministru eşti numit, şi cel care ocupă această funcţie poate fi, uneori, doar interfaţa unor interese oculte. Preşedinte eşti însă ales de milioane de oameni direct, ai în spate sprijinul şi susţinerea lor. Dintr-o asemenea perspectivă, greu poţi spune despre un şef de stat că poate fi controlat. 
Prefer, deci, o funcţie aleasă în detrimentul uneia în care te numeşte partidul."

Citeşte interviul integral pe Q Magazine!

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ