Elena Udrea, eliberată. Prima declaraţie la ieşirea din arest

Tuesday, 17 February 2015, 20:25 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a părăsit Arestul Poliţiei Capitalei marţi seara, în jurul orei 20:15, după ce magistraţii ÎCCJ au decis să înlocuiască arestul preventiv în său cu arestul la domiciliu.

Adaugă părerea ta

"Nu aş vrea să declar nimic în momentul acesta", a spus Elena Udrea, jurnaliştilor prezenţi în faţa Arestului Poliţiei Capitalei.

Întrebată dacă va merge miercuri în Parlament, aceasta a replicat: "Probabil că voi merge în Parlament mâine."

Reamintim că Elena Udrea a fost eliberată, marţi seara, din arest. Judecătorii ÎCCJ au decis să înlocuiască arestul preventiv în cazul deputatului cu arestul la domiciliu, însă cu anumite condiţii.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau cu membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

Instanţa îi atrage atenţia că, în caz de încălcare a oricăreia dintre aceste obligaţii, se poate dispune din nou arestarea ei preventivă.

Arestul la domiciliu a fost dispus pentru perioada 17 februarie - 17 martie inclusiv, pentru fapta de trafic de influenţă, în legătură cu denunţul lui Dinu Pescariu.

Decizia Instanţei Supreme este definitivă.