Elena Udrea aruncă o nouă bombă din Costa Rica. Cine făcea coadă la ușa lui Coldea

Wednesday, 13 March 2019, 09:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Elena Udrea aruncă o nouă bombă din Costa Rica. Udrea a declarat la Antena 3 că sistemul puterii s-a bazat pe frică și lașitate. „Se făcea coadă la sediul SRI de oameni de afaceri și de politicieni care voiau să pupe mână domnului Coldea și a domnului Maior” a spus Udrea. ,,De la cel mai mic până la cel mai mare, toți ar fi vrut să fie agreați de Coldea, de Kovesi'', a mai spus fostul ministru.

 

„Erau oameni de afaceri care credeau că se pun bine cu sistemul și afacerile lor prosperă. Foarte mulți ar fi vrut să aducă personal bani sistemului, pentru diverse cheltuieli sau pentru prosperitatea domnului Coldea și a domnului Maior, dar nu erau bine primiți și atunci foloseau intermediari”, a dezvăluit Elena Udrea.

Erau și jurnaliști care se puneau în slujba sistemului, a mai spus Elena Udrea.

„Dacă vă uitați la fostul PDL din care am făcut parte, în afară de câțiva care au mers cu mine la PMP, foștii mei colegi care au trecut de partea lui Iohannis sunt bine, vin la televizor și o susțin pe Kovesi”. Mulți au făcut asta pentru a-și apăra pielea, acuză Udrea.

Udrea susține că astăzi partidul puterii, din punctul de vedere al sistemului, nu este PSD, ci partidul domnului Iohannis.

„Toți cei din partidul lui Iohannis sunt protejați, iar discursul lor în favoarea doamnei Kovesi, în favoarea lui Coldea, nu e unul în care ei cred. Este un discurs care vine pe linie de partid și ei trebuie să apere sistemul, pentru că sistemul îi apără pe ei”Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri