Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Băsescu: Tatăl meu mi-a spus azi dimineaţă că pentru mine este prima zi ca om politic adevărat

Monday, 24 March 2014, 22:49 Sursă: Mediafax

Elena Băsescu a declarat, luni, că o tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, pentru că doreşte "să se clădească" în ţară ca om politic, ea precizând că tatăl său i-a spus dimineaţă că pentru ea astăzi este "prima zi ca om politic adevărat".

"Mă tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, doresc să mă clădesc ca om politic în ţară", a spus Elena Băsescu.

Ea a precizat că nu s-a gândit încă la un colegiu în care să candideze, pentru că primul pas este să treacă de această campanie electrocală pentru Parlamentul European, în care se va implica foarte mult.

Întrebată ce i-a transmis tatăl său, preşedintele Traian Băsescu, ea a răspuns: "Tatăl meu mi-a spus azi de dimineaţă, înainte de a urca în avion, mi-a urat succes şi mi-a spus că este prima zi ca om politic adevărat".
Elena Băsescu a precizat că a decis de ceva timp să nu mai candideze la alegerile europarlamentare.

Elena Băsescu a intrat în PMP, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea şi de fiica preşedintelui, care a anunţat că nu va candida la europarlamentare.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ