Dragnea se contrazice singur: Spune că nu a convocat Parlamentul. Sesiunea extraordinară, incertă

Tuesday, 01 August 2017, 07:44 Sursă: REALITATEA TV

Liviu Dragnea a convocat Parlamentul în sesiune extraordinară, la sfârşitul săptămânii, dar acum neagă că a făcut-o. Preşedintele Camerei Deputaţilor susține că parlamentarii vor fi chemaţi din vacanţă în termenul legal de cinci zile. Dar doar după ce Guvernul va adopta ordonanţă de urgenţă. Nu înainte. 

Adaugă părerea ta

Guvernul ar fi trebuit să adopte, săptămâna aceasta, ordonanţă de urgenţă privind pensiile speciale, dar şi pentru ca ELCEN să treacă în subordinea Primăriei. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se bâlbâie însă atunci când vine vorba despre convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară.

"E o informaţie greşită: noi am trimis nişte SMS-uri că este posibil să se convoace Parlamentul în sesiune extraordinară", spune Dragnea. 

În urmă cu două zile, Direcţia de comunicare şi Relaţii Publice a Camerei Deputaţilor a transmis un comunicat de presă în care anunţa o şedinţă a conducerii, pentru ziua de miercuri - "Pe ordinea de zi se află scrisoarea președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august", se arăta în comunicatul Camerei Deputaţilor.