Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, prima reacţie după ce Iohannis l-a rugat să îi înveţe şi pe miniştri programul de guvernare

Wednesday, 04 January 2017, 23:32 Sursă: REALITATEA.NET

"În ceea ce priveşte atitudinea preşedintelui, eu nu pot să fac mai mult decât am făcut şi o să fac. Nu mi-a fost foarte uşor îm seara asta să nu reacţionez.. nu am reacţionat şi nu o să o fac, pentru că oamenii nu ne-au votat ca să mergem la televizor şi să ne certăm. Aşteaptă să facem lucruri bune pentru ei, să aibă o viaţă mai bună. Eu de la asta nu o să mă mai abat, indiferent de provocări. Dar indiferent de provocări", a argumentat Liviu Dragnea, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv. 

Reamintim că președintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, președintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i învețe pe membrii Executivului programul de guvernare.

"Domnule președinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteți singurul care cunoaște programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos, învățați-i și pe ei", a afirmat șeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.

El a ținut să-i salute pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și președintele CCR, Valer Dorneanu, prezenți la ceremonia de la Cotroceni, pe care i-a numit "musafiri".

Membrii Cabinetului Sorin Grindeanu au depus miercuri jurământul de învestitură în funcții, la Palatul Cotroceni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

"Vă doresc tuturor mult succes pentru România!", a conchis șeful statului.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ