Dragnea mutare bombă. Liderul PSD invocă protocolul cu SRI în toate dosarele sale

Wednesday, 12 September 2018, 14:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea deschide o nouă bătălie în justiție! Potrivit Centrului de Investigații Media, șeful PSD cere Inspecției Judiciare să spună dacă, în cele trei dosare ale sale, a fost sau nu folosit protocolul dintre Parchetul General și Serviciul Român de Informații. Miza este ca Dragnea să meargă apoi cu hârtia în instanță și să ceară revizuirea sentinței din dosarul Referendumului și, de asemenea, să oprească mersul celorlalte două dosare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut Inspecției Judiciare să verifice toate cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, afirmând că în fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul încheiat cu SRI în anul 2009, informează Centrul de Investigații Media.

Centrul de Investigații Media (CIM) a obținut reclamația depusă de președintele PSD la Inspecția Judiciară (IJ). Dragnea a depus sesizarea prin avocatul său, Flavia Teodosiu, în 23 august.

În sesizarea sa către IJ, Dragnea afirmă că procurorii s-au folosit de protocolul încheiat între Ministerul Public și SRI în 4 februarie 2009 în toate cele trei dosare în care a fost sau este cercetat penal. În consecință, acesta cere inspecției judiciare să verifice „aspectele” pe care le-a sesizat și să dispună „măsurile legale pentru remedierea aspectelor de nelegalitate sesizate”.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri